Skellefteå Open 2017

Jag imponeras väldigt mycket av fotografer som hittar sin egen stil. Såna som kan fota samma saker om och om igen men alltid hitta nya intressanta vinklar. Fotografer som har enhetliga Instagramkonton som ändå aldrig blir tråkiga.

Vad det gäller mitt eget fotande så gillar jag olika stilar från gång till gång. Ena veckan är det rosaskimrande och nästa vecka är det svartvitt. Ingen skulle kunna prata om min stil, för det finns ingen sådan.

Inte heller har jag snöat in på någon speciell genre. Visserligen finns det saker som är roligare att fota och som jag kanske behärskar bättre än annat, men mycket är också sånt som aldrig tar sig längre än till en dammig hårddisk. 

Förra helgen knäppte jag några bilder på Skellefteå Open i discgolf. Bara en sån sak. Det såg ut så här.

Ricky01
Hench01
Suomi01
Ricky02
Ricky03